Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mustela: Natuurlijke babyverzorging

Ontdek de Mustela behandelingen in onze online apotheek Pharma Express. Deze veilige, natuurlijke producten zijn geschikt voor baby's, vanaf de geboorte, en voor het hele gezin.

Alle cosmetische producten worden gemaakt van drie families van ingrediënten. Zo combineren zij doeltreffendheid, verdraagzaamheid en gebruiksplezier in alle veiligheid gedurende hun hele leven.

Het Mustela recept?

Actieve bestanddelen gewonnen uit de plantenwereld, die de doeltreffendheid garanderen,
Een of meer hulpstoffen, om een aangename textuur te verkrijgen en een goede verspreiding van de actieve bestanddelen te bevorderen.
Andere ingrediënten om de formules te perfectioneren: een conserveringssysteem om ze op lange termijn te bewaren, pH-stabilisatoren, parfum om in sommige gevallen meer zintuiglijkheid te verkrijgen

Welke Mustela verzorgingsproducten voor de huid van mijn baby ?

Normale huid

Dit is de beroemde "babyhuid" waarnaar vaak wordt verwezen: zij is soepel, zacht en comfortabel. En toch... is het doordringbaar voor stoffen van buitenaf (vervuiling, bacteriën, pollen) en wordt het voortdurend uitgedroogd.

Gedurende deze eerste twee jaar is het noodzakelijk het dagelijks te bevochtigen en te beschermen.

Droge huid

Een droge huid is gedehydrateerd en minder rijk aan lipiden dan een normale huid. Gevolgen: de huid wordt ruw, ruw, dun en kan gaan vervellen of verstrakken, vooral op lichaamsdelen die blootstaan aan agressies van buitenaf (warme of koude lucht, enz.).

Het wordt gemakkelijk verlicht door dagelijkse verzorging en aandacht.

Huid met atopische neiging

Atopische dermatitis, dat nu 1 op 5 kinderen treft, is een chronische, niet-besmettelijke ontstekingsziekte van de huid die rode, jeukende vlekken vormt op duidelijk afgebakende delen van het lichaam en het gezicht.

Deze chronische flare-ups onderscheiden de atopie-gevoelige huid van andere huidtypes en beïnvloeden de levenskwaliteit en de slaap van kinderen en hun ouders.

Het goede nieuws is dat de symptomen van deze ziekte onder controle kunnen worden gehouden (vermindering van de intensiteit en de frequentie van de aanvallen) door het juiste gedrag en de juiste verzorging. En het vermindert met de leeftijd.

Zeer gevoelige huid

De zeer gevoelige huid van baby's reageert onmiddellijk en tijdelijk op bepaalde producten, op de geringste dagelijkse agressie of op prikkels die op een normale huid geen irritatie zouden veroorzaken. Gevolgen: roodheid die trekt, tintelt of warm wordt, maar die snel wordt gekalmeerd, ongeacht het gebied van het lichaam.

Meerdere factoren veroorzaken reacties bij een zeer gevoelige huid. Vermijd parfum bij deze huiden en om irritatie en roodheid te kalmeren, is het belangrijk kalmerende huidverzorgingsproducten te kiezen die de huidbarrière beschermen.

Ik ontdek Mustela producten >